Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
 (30) (17) (28) (14) (4) (6)
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Όροι χρήσεως - Αποστολές
 

 

 

 

 

1. Τρόποι πληρωμής

 

 

Δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική Κάρτα: Μπορείτε πολύ απλά να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας. Αφού πατήσετε "Επιβιβέβαιωση Παραγγελίας" στο τελευταίο στάδιο της αγοράς θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλές site της EUROBANK, όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα μεταφερθείτε ξανά στο metalika-epipla.gr και η αγορά σας θα έχει ολοκληρωθεί. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας σας αφού ΜΟΝΟ η τράπεζα θα έχει πρόσβαση σε αυτά και όχι η εταιρία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος. Τα metalika-epipla.gr δέχεται πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας. Με την επιλογή αυτή θα δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες και τους αντίστοιχους αριθμούς λογαριασμοών της εταιρίας στο τέλος της παραγγελίας
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ :   197/411044-75   Ή      197/440325-82
  • ΤΒΑΝΚ   :  0101111510000542
  • EUROBANK EFG : IBAN: GR1402600670000200200601950


     

 

 

 

 

      • Για παραγγελία εντός Αττικής  και παράδοση στον χώρο σας κάτω τον 300 ευρώ έξοδα μεταφοράς 20 ευρώ

 

 

 

 

 

 

      • Κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη θα επιλέγονται τα πρακτορεία μεταφοράς.

 

 

 

 

 

 

2.  Προστασία προσωπικών δεδομένων

 

 

Όπως όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα metalika-epipla.gr συλλέγει ένα περιορισμένο αριθμό από προσωπικές αλλά και ανώνυμες πληροφορίες από τους επισκέπτες του με στόχο να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες για να μπορεί να εκπληρώνει τις παραγγελίες, να επικοινωνεί με τους πελάτες σε περίπτωση προβλημάτων κτλ. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται επεξεργάζονται βάσει του Ν.2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεών του.Το metalika-epipla.gr δε θα μοιραστεί ποτέ τα στοιχεία σας με τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προσωπικά δεδομένα, διαβάστε την ενότητα.

 

3.  Ακύρωση και επιστροφή προϊόντος

Αλλαγές ή επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερολογιακών ημερών και μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια άριστη κατάσταση στη οποία αποστάλθηκαν, χωρίς να έχουν υποστεί φθορά κατά την μεταφορά και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Εάν δεν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι είναι δυνατή η αλλαγή με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα προσκόμίσει το προϊόν στην έδρα μας και θα αναλάβει το κόστος μεταφοράς.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία (τηλεφωνικός ή με e-mail) σας μέχρι την στιγμή που θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε τηλεφωνικός είτε με e-mail για την αποστολή του προϊόντος. Μετά την ενημέρωση αυτή δεν θα υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς. 

εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα μετά την ακυρωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ώστε να σας επιστραφεί το ποσό που πληρώσατε μείον τα έξοδα μεταφοράς.

Ακύρωση και επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή για παραγγελίες για συγκεκριμένες διαστάσεις παρά μόνον για τις διαστάσεις που αναφέρονται στο e-shop. 

Η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα και γίνεται αφού πρώτα ελεγχθούν για την άριστη κατάσταση επιστροφής τους.

 

Προσωπικά στοιχεία

Τα metalika-epipla.gr εγγυάται την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται με κάθε παραγγελία χειρίζονται ως προσωπικές  πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές δεν θα διανεμηθούν, εμπορευθούν , πουληθούν ή νοικιαστούν σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο. Οι προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγονται για να χρησιμοποιηθούν μόνο στην επεξεργασία των παραγγελιών σας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε αποτελεσματική και προσωπική εμπειρία αγορών Online.

 

 

Πως διαχειριζόμαστε τα στοιχεία και τις πληροφορίες που μας έχετε εμπιστευτεί;

 

 

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που  μας έχετε εμπιστευτεί για να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία με τους ακόλουθους τρόπους.
Για να γίνεται μέλος στο metalika-epipla.gr (ως μέλος έχετε πρόσβαση σε παλαιές και νέες παραγγελίεςσας, επίσης μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σε κατηγορίες τους ενδιαφέροντός σας).
Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε προμηθευτεί online.
Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας.
Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σας.
Για να σας στείλουμε ειδικές προσφορές και ενημερώσεις νέων προϊόντων.
Σε καμία περίπτωση σδεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 Ν.2472/1997).

 

 

Γενικά

 

 

Τα metalika-epipla.gr δεσμέυεται ως προς την ποιότητα και την ακριβή πληροφόρηση για όλα τα προϊόντα του. Δίδεται και επιπλέον πληροφόρηση εφόσον ζητηθεί.

 

 

Περιορισμός Ευθύνης

 

 

Τα metalika-epipla.gr δεν ευθύνεται έναντι των αγοραστών για την κακή χρήση των προϊόντων που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη φθορά τους.

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1
Banner Δεξί 2