Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
 (30) (17) (28) (14) (6) (2) (6) (4) (6)
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

 

ΚΑΤΑΛΛΛΗΛΟ ΣΤΡΩΜΑ – ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ

Η Linea Strom έχει δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα και άλλα προϊόντα ύπνου, στην οποία περιλαμβάνονται ορθοπεδικά, ανατομικά, οικολογικά , βρεφικά και παιδικά στρώματα.

Πολλοί είναι εκείνοι που συγχέουν τα ορθοπεδικά με τα ανατομικά στρώματα. Επίσης, πολλοί πιστεύουν ότι τα σκληρά στρώματα είναι και ορθοπεδικά. Στην πραγματικότητα αυτοί είναι μύθοι, που έχουν εδώ και καιρό καταρριφθεί.

Τα ορθοπεδικά στρώματα είναι εκείνα που στηρίζουν όλο το μήκος της σπονδυλικής στήλης, ώστε να διατηρεί τη φυσική της θέση. Τα ανατομικά στρώματα είναι εκείνα που ακολουθούν τη φυσική καμπύλη της σπονδυλικής στήλης και συνήθως είναι κατασκευασμένα από ανεξάρτητα ελατήρια, που λειτουργούν μεμονωμένα.

ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Το σωστό στρώμα αποτελεί μια σημαντική επένδυση, αφού επηρεάζει άμεσα τη ψυχική, πνευματική και φυσικά τη σωματική υγεία, γι’ αυτό και η επιλογή του απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

 

Οι διαφορετικές ανάγκες κάθε ανθρώπου οδήγησαν στη δημιουργία πολλών τύπων στρωμάτων. Από σκληρά και μαλακά, μέχρι ανατομικά, ορθοπεδικά και οικολογικά, τα στρώματα της Linea Strom θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε ανθρώπινου σώματος, αφού είναι σχεδιασμένα βάσει της μοναδικότητάς του.

Κάθε στρώμα έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές, ενώ έχει δοκιμαστεί σε τεστ αντοχής και ποιότητας. Έτσι, κάθε φορά που αγοράζετε ένα στρώμα από την Linea Strom, θα είστε σίγουροι ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ανθεκτικότητα.

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1
Banner Δεξί 2