Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
 (30) (17) (28) (14) (4) (6)
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Πιστοποιήσεις

                 Πιστοποιήσεις

 

Η αξία των προϊόντων της Linea Strom έχει αναγνωριστεί από παγκόσμιους οργανισμούς κύρους:

  • Διεθνής πιστοποίηση για την εφαρμογή και τήρηση του συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000.
  • Ειδική επεξεργασία των υφασμάτων των βρεφικών στρωμάτων με ANTI-ACARIA, που εμποδίζει την ανάπτυξη ακάρεων και άλλων μικροοργανισμών.
  • Έγκριση για την κατασκευή στρωμάτων βραδυφλεγούς καύσης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του IMO RESOLUTION A.688 (17) FTPC Part 9, που πιστοποιείται από το LLOYD’S REGISTER.
  • Επίσημη αναγνώριση οικολογικών προϊόντων από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιστοποίηση ECOLABEL, που εγγυάται την υγιεινή των προϊόντων σε συνδυασμό με το σεβασμό προς το περιβάλλον.
  • Διεθνής πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο OECO-TEX STANDARD 100 για επιβλαβείς ουσίες, που εγγυάται την ασφάλεια των υφασμάτων στα στρώματα, όταν αυτά έρθουν σε απευθείας επαφή με το δέρμα.

 

ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΠΝΟΥ

Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2004, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία δεσμεύεται να εφαρμόζει κάθε δυνατό μέτρο, διαδικασία και σύστημα για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Ειδική επεξεργασία σε όλα τα υφάσματα των στρωμάτων με aloe vera, ένα φαρμακευτικό φυτό που προσδίδει ιδιαίτερα απαλή και μαλακή υφή στο ύφασμα, αλλά και μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1
Banner Δεξί 2